Samsung Galaxy S7 Ne Zaman Geliyor?

4 Ocak 2016 Pazartesi

Samsung’un yeni kavisli ekranlı amiral gemisi Galaxy S7 Edge modeline ait harika konsept videosu yayınlandı. Aşağıdaki adresden izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=b7xPLcz7vis

Samsung, bir ilk yaparak S6 serisinde her iki tarafı da kavisli modeli olan Galaxy S6 Edge‘yi satışa sunmasının ardından, kullanıcıların beğenisi ve satın alma tepkisi üzerine Samsung, Edge modellerine yönelik ağırlık verme kararı almıştı. Özellikle S6 Edge modelinde ilk etapta yaşanan tedarik sıkıntısından sonra, yeni S7 Edge modelinde stok yapmaya başlayan Samsung, kullanıcılara İris tarama gibi güvenlik seçeneklerinin de bulunduğu ve donanımsal olarak oldukça güçlü bir cihaz sunacak gibi.

Çıkış tarihi olarak, 21 Şubat‘ta Barselona’da gerçekleşecek MWC (Mobil Dünya Kongresi)‘de sunum yapılacak, yeni S7 modelinin ABD fiyatının ise 700$‘ın üstünde olacağı söyleniyor ki, eğer bu fiyat seviyesinde olursa, Türkiye fiyatı ortalama 3500TL olacaktır. Galaxy S7 Edge modelinin 128GB‘lık versiyonu için fiyatın ise 5000TL‘ye kadar çıkabilmesi mümkün. Bizdeki vergileri düşününce mümkün Gülümseme


Share/Bookmark

0 comments :