İçten Pazarlıklı, Sahte Yüzlü İnsanlara...

27 Ekim 2011 Perşembe

Yanımızdaki iki yüzlü insanlara hitaben :)

Birçok maske takıp, birçok kez dansöz edası ile raks eden ve  rol kesen insandır. En uzak durulması gereken insan türüdür bu. Yalan ile yaşayandır ve aldatma duygusunun dümen suyunda her gün yüzlerce kez kulaç atandır, sinsidir ve dudaklarından dökülen ile aklından geçen farklı olur her daim. Söylemek istediklerini değil de, karşısındakinin duymak istediklerini söyleyerek bir yöntem geliştirmiştir.

Aslında çok iyi dost, çok iyi bir arkadaş ve çok iyi bir insan görünür, herkes ile arası iyidir, uyumludur, hep güler yüzlüdür, yardım etmek misyonudur, sakin görünür çoğunlukla bu insanlar. Bildiklerini paylaşmak istemez, sadece gerekecek kadar şeyleri sana verir. Senin ile samimi olmasına rağmen hiçbir zaman sana güvenmez, sır vermez. Onun sırrını ve onunla paylaştığın kendi sırrını gün gelir başkasından duyarsın, o zaman sana ne kadar çok güvendiğini anlarsın.

Kaleyi içten fethetmek ve en uygun anda burçlardaki bayrağı indirerek kendi bayrağını dikmek amaçtır, bu insan için. Her daim en yakında durur, destekçin gibi görünür. Yakınındakilerin ve iş arkadaşlarının başarısızlığıyla mutsuz görünür, içten mutlu olurlar. Senin başarına sadece gülümserler bazen hiç sesleri çıkmaz.

Dost canlısı görünürken bir taraftan da kuyu kazmaktan geri durmayan insanlardır bunlar. O kuyuya kurbanını gömmek en büyük gayelerinden birisidir. Ama çoğunlukla gönül cahilidir bu insanlar çünkü o kuyuya bir gün kendilerinin de düşebileceklerini düşünmez ve bilmezler…

SİZ SİZ OLUN BU TÜR İNSANLARDAN UZAK DURMAYA ÇALIŞIN VE EN YAKININIZDA DAHİ OLSA FAZLA GÜVENMEYİN…


Share/Bookmark

0 comments :